Back to top

Javni poziv za prijavu kandidata Republike Hrvatske za članstvo u Skupini stručnih osoba za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji (GREVIO)

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike je po obavijesti Vijeća Europe, objavilo Javni poziv za prijavu kandidata Republike Hrvatske za članstvo u Skupini stručnih osoba za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji (GREVIO).  

GREVIO je skupina neovisnih stručnjaka koja prati provedbu Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji.

Pozivamo zainteresirane osobe da podnesu prijavu za kandidaturu za prijedlog kandidata iz Republike Hrvatske.

Javni poziv je objavljen u Jutarnjem listu, u Večernjem listu te u Narodnim novinama (br: 121/22) svi od 19. listopada 2022. te je otvoren do 3. studenog 2022.

Nagrada za promicanje prava djeteta u 2022. godini

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta, radi dodjele »Nagrade za promicanje prava djeteta« u 2022. godini, za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece, na temelju članka 8. Zakona o Nagradi za promicanje prava djeteta (NN 96/03 i 33/05), objavilo je Natječaj za dodjelu »Nagrade za promicanje prava djeteta« u 2022. godini. Natječaj je objavljen 07.listopada 2022. godine u NN 117/22, Jutarnjem listu, Večernjem listu, te na mrežnoj stranici Ministarstva .

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se istaknutim pojedincima čiji rad predstavlja trajan doprinos u promicanju prava djeteta. Godišnje nagrade se dodjeljuju pojedincima i/ili grupi pojedinaca za najznačajnija ostvarenja na različitim područjima prava djeteta u protekloj godini. Kandidate za nagradu mogu predložiti pravne i fizičke osobe.

JAVNI POZIV - Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike raspisalo je Javni poziv za prijavu kandidata Republike Hrvatske za članstvo Skupini stručnih osoba za djelovanje protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji (GREVIO).

Javni poziv je objavljen u Jutarnjem listu od 8. veljače 2022., u Večernjem listu od 9. veljače 2022. te u Narodnim novinama (br: 18/22.) od 9. veljače 2022., oglasni dio-objave

Otvoren je u trajanju 15 dana odnosno do 24. veljače 2022. godine.

Pogledaj poziv

OBAVIJEST O REZULTATIMA JAVNOG NATJEČAJA

U prilogu se nalazi obavijest sa rezultatima provedenog javnog natječaja

Preuzmi dokument

OBAVIJEST S IMENIMA KANDIDATA KOJI ĆE BITI POZVANI NA PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI TE VREMENOM ODRŽAVANJA TESTIRANJA 

U prilogu se nalazi obavijest sa imenima kandidata koji su pozvani na provjeru znanja i sposobnosti, zajedno sa vremenom održavanja testiranja

Preuzmi dokument

JAVNIC NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VODITELJICA/VODITELJ RAČUNOVODSTVA

CZSS Kutina raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto - voditeljica/voditelj računovodstva

Puni tekst natječaja preuzmite ovdje

Poziv na predavanje "Prava pacijenata"

Centar za razvoj vrijednosti u sklopu trogodišnjeg programa "Sigurno u samostalniji život" organizira predavanje o pravima pacijenata. Cilj istog je da osobe s invaliditetom ili članovi obitelji mogu uspješnije zaštiti svoja prava u zdravstvenom sustavu i ostvarivanju zdravstvene njege. Predavanje će održati stručnjakinja za područje zaštite prava pacijenata u Hrvatskoj.

Predavanje će se održati online 08.10. u 13h putem aplikacije Microsoft Teams - kojoj možete pristupiti i unutar svog internetskog preglednika (Chrome, Firefox…).

Prijavite se za sudjelovanje putem linka: https://forms.gle/o1HHc74FsrEDRthV7 koji ćete dobiti prije početka predavanja.
Pridružite se predavanju i educirajte o vlastitim pravima.

Maria Tomić Prainer, dipl. psih. i soc. radnik

Voditeljica

Centar Za Razvoj Vrijednosti

Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, raspisalo je Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini, sukladno Zakonu o Nagradi za promicanje prava djeteta (NN RH br. 96/03 i 33/05).

Natječaj je objavljen 24.09.2021. godine u Narodnim novinama i mrežnoj stranici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (www.mrosp.gov.hr) , a otvoren je 15 dana od objave odnosno do 9.10.2021. godine.

 

OBAVIJEST S IMENIMA KANDIDATA KOJI SU POZVANI NA SELEKCIJSKI INTERVJU 

U prilogu se nalazi obavijest sa imenima kandidata koji su pozvani na selekcijski intervju, zajedno sa rasporedom intervjuiranja

Preuzmi dokument

NATJEČAJ ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA NA ODREĐENO VRIJEME

CZSS Kutina raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto - socijalni radnik/ca  koji vrijedi od 02.9. do 10.09.2021. godine.

Preuzmi dokument

OBAVIJEST O ORGANIZACIJI RADA                                             

Sukladno Uputi HZZJZ i MDOMSP od 08.05.2020. i Odluci MDOMSP KLASA: 011-02/20-01/12, URBROJ: 519-02-1/1-20-3 od 08.05.2020. godine o organizaciji rada centara za socijalnu skrb i pružatelja usluga socijalne skrbi u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, u Centru za socijalnu skrb Kutina od 11.05.2020. godine organizira se rad s korisnicima na slijedeći način:  Prije prvog neposrednog kontakta s korisnikom provjeravaju se izrečene mjere samoizolacije (uvidom u aplikaciju SOCSKRB). Prije ulaza u prostorije Centra korisniku se mjeri temperatura. Na ulazu u Centar korisniku je osiguran dezinficijens radi dezinfekcije ruku. Korisnik prije neposrednog kontakta mora potpisati izjavu da nije imao temperaturu ni respiratorne smetnje i da prema svojem saznanju nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom.

Nakon provjere mjera samoizolacije, mjerenja temperature i potpisivanja izjave korisnici  ulaze u prostor Centra  jedan po jedan. Korisnici koji su u tretmanu odjela za djecu, mlade i obitelj, odjela za odrasle i/ili odjela novčanih naknada primaju se po prethodnom dogovoru s nadležnim stručnim radnikom s razmakom između dva termina od najmanje 10 minuta za vrijeme kojeg se prostorija mora prozračiti, a dodirne točke dezinficirati. Neposredan odlazak u obitelji korisnika obavlja se u svim situacijama kada je to potrebno, a u skladu s pravilima struke uz korištenje zaštitne opreme. Kad god je to moguće korisnici dolaze u točno dogovorenom terminu, čekaju na svoj red na otvorenom i nakon prijema i/ili provedenog postupka ne zadržavaju se u Centru. Sve aktivnosti provode se koliko je moguće elektroničkim putem info@czss-kutina.hr i telefonom na brojeve 683-603, 683-591.

UPOZORENJE

Ukoliko ste u samoizolaciji ili ste bili u kontaktu s osobama u samoizolaciji ili s osobama pozitivnima na COVID-19, ukoliko ste u zadnjih mjesec dana bili u inozemstvu, te ukoliko imate povišenu temperaturu ili respiratorne probleme nemojte dolaziti u Centar,  o navedenom obavijestite Centar tel. putem na brojeve 683-603, 683-591 ili elektroničkim putem info@czss-kutina.hr.

OBAVIJEST o rezultatu javnog natječaja za prijam u radni odnos

četvrtak, 8. 7. 2021.

OBAVIJEST S IMENIMA KANDIDATA KOJI SU POZVANI NA PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI I SELEKCIJSKI INTERVJU, TE VREMENOM ODRŽAVANJA

petak, 2. 7. 2021.

Natječaj za radna mjesta

petak, 18. 6. 2021.

Centar za socijalnu skrb Kutina objavljuje JAVNI NATJEČAJ za radna mjesta

  1. Psiholog I. vrste - neodređeno puno radno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca, – 1 izvršitelj/izvršiteljica
  2. diplomirani socijalni radnik I. vrste-neodređeno puno radno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca – 2 izvršitelja/izvršiteljice

Preuzmite tekst natječaja


Poziv za dodjelu nagrade udomiteljima

utorak, 13. 4. 2021.

Na temelju članka 56. stavka 3.Zakona o udomiteljstvu („Narodne novine“, broj 115/18) i članka 4. Pravilnika o dodjeli nagrade udomiteljima (Narodne novine, broj 46/19) Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je Javni poziv za dodjelu nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2021. godini.


OBAVIJEST O PROMJENI E- MAIL ADRESE

subota, 27. 3. 2021.

Centar za socijalnu skrb Kutina ima novu e-mail adresu koja glasi: korisnik043@socskrb.hr

Adresa koja se je do sada koristila  korisnik043@mdomsp.hr biti će aktivna još do kraja ožujka 2021. godine. Ono što će biti poslano do 31.03.2021. godine na staru adresu biti će zaprimljeno sve i na novu e-mail adresu korisnik043@socskrb.hr


Poziv na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave robe i usluga

utorak, 1. 12. 2020.

Predmet nabave:  - Usluge tjelesne i tehničke zaštite osoba i imovine u CZSS Kutina za razdoblje od 01. siječnja, 2021. god. do 31. prosinca, 2021. god.

Poziv na dostavu ponuda

Ponudbeni list

Troškovnik


Obavijest

petak, 16. 10. 2020.

"Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike je sukladno Zakonu o Nagradi za promicanje prava djeteta (NN br. 96/03 i 33/05) i čl. 2. Pravilnika o Nagradi za promicanje prava djeteta (NN 11/05) raspisalo Natječaj za dodjelu „Nagrade za promicanje prava djeteta“ u 2020. godini.


Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme

srijeda, 30. 9. 2020.

Centar za socijalnu skrb Kutina raspisuje NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto: Diplomirana socijalna radnica/radnik I. vrste u Odjelu za odrasle osobe - određeno puno radno vrijeme do povratka privremeno odsutne radnice – 2 izvršiteljice/izvršitelj

Preuzmite tekst natječaja


ISPRAVAK i NADOPUNA NATJEČAJA ZA IZBOR I IMENOVANJE RAVNATELJA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KUTINA

utorak, 1. 9. 2020.

NATJEČAJ za izbor i imenovanje ravnatelja Centra za socijalnu skrb Kutina

srijeda, 19. 8. 2020.

Stranice